Supă de cartofi şi spanac (gastrită şi ulcer)

supa cartofi spanac jpeg

„Pansamente“ pentru stomac, cartofii şi spanacul transformă această supă într-un adevărat remediu.

Ingrediente

350 g spanac 1 litru supă legume 1 cartof, curăţat şi tăiat 2 linguri ulei 1 roşie, curăţată de coajă 1 ceapă sare

Mod de preparare

Încingi uleiul la foc mic, sotezi feliile de cartofi, spanacul, roşia şi ceapa tocate asezonate cu puţină sare. Mixează în blender jumătate din această cantitate împreună cu supa. Apoi pui cu bucăţile întregi laolaltă. laşi să fiarbă 20 de minute. Mănânci caldă, evitând să înghiţi bucăţi fierbinţi.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg