Turmericul e condimentul apreciat cu precădere în India, pentru aroma sa specială dar şi pentru beneficiile aduse sănătăţii. Află cum îl folosesc asiaticii!
Turmericul este folosit pe scară largă în lume, pentru că are proprietăţi antioxidante, antiinflamatoare, antibacteriene şi pentru că se crede că poate preveni apariţia acncerului.

Pentru a-l găti fără a-i pierde proprietăţile benefice, urmează paşii de mai jos:

1. Foloseşte cantităţi mici de condiment dacă nu l-ai mai folosit la gătit înainte. Un pic de praf luat cu vârful degetelor va da o tentă aurie preparatelor tale. Poţi ajuta intensitatea culorii după aceea, adăugând încă puţin praf. În orice caz, nu ai voie să foloseşti mai mult de o optime dintr-o linguriţă de condiment – pentru că mâncarea se va colora în galben închis, care arată neapetisant.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

Loading...