Este greşit să crezi că o dietă bazată numai pe fructe te va ajuta să slăbeşti şi îţi va asigura necesarul de vitamine, minerale şi antioxidanţi de care are nevoie corpul tău pentru a nu se îmbolnăvi. Fără să îţi dai seama, poţi face alegeri greşite, care nu numai că nu te vor ajuta să pierzi kilograme, ci te vor face să acumulezi în plus.

Caise

Dacă mănânci prea multe caise e posibil să suferi de indigestie. Mai mult, în interiorul sâmburilor lor se regăseşte o substanţă numită amigdalină sau vitamina B17, care s-ar părea că dăunează stomacului şi duce la greaţă, ameţeli sau chiar leşin. Înlocuieşte caisele cu căpşuni, care sunt sărace în calorii şi bogate în antioxidanţi. Ele conţin multă apă, fibre şi vitamine, care te vor ajuta să slăbeşti şi îţi vor alunga senzaţia de foame din stomac.

Pere

Sunt zemoase şi extrem de gustoase, dar au şi ele dezavantajul lor. Perele sunt cunoscute pentru efectul lor de a produce constipaţie, motiv pentru care trebuie consumate cu moderaţie, cu atât mai mult dacă ţi-ai propus să slăbeşti. Înlocuieşte-le cu pepene verde, un aliat ideal al frumuseţii, care îţi va oferi o cantitate optimă de vitamine. Bogat în apă, el te va ajuta să elimini retenţia de apă din organism şi îţi va curăţa rinichii. De asemenea, pepenele are rolul de a îndepărta toxinele din organism, acneea şi celulita.

Află la ce fructe trebuie să renunţi dacă vrei să slăbeşti pe clickpentrufemei.ro.

Loading...