Alimentaţia bogată în dulciuri şi fast-food creşte aciditatea în corp, afectând imunitatea şi crescând riscul de apariţie a obezităţii, bolilor de inimă sau cancer. Pentru a inversa procesul, prin alcalinizare, este nevoie de o dietă potrivită.

Hrişca

Este bogată în proteine, vitamine, fier. Hrişca este cunoscută şi pentru faptul că îţi dă energie, previne diabetul, cancerul şi îmbunătăţeşte sănătatea inimii.

Uleiul de măsline

Acest tip de ulei este cunoscut pentru faptul că reduce riscul de afecţiuni cardiovasculare, datorită antioxindaţilor, a vitaminei E şi a acizilor graşi mononesaturaţi pe care-i conferă. Acestea normalizează şi glicemia, ceea ce te ajută să ţii la distanţă o boală gravă precum diabetul zaharat.

Descoperă ce alte alimente te protejează de cancer pe clicksanatate.ro.

Loading...
Evaluează articolul