Mai multe studii au arătat că există alimente considerate cancerigene, şi sunt cele pe care fiecare dintre noi le mâncăm cel puţin o dată pe săptămână. Dar, pentru a ne menţine sănătoase şi pentru a evita pericolul, trebuie să reducem consumul acestora.
Cancerul este, în prezent, una dintre cele mai comune boli din medicina modernă. De aceea, au fost făcute mai multe cercetări, pentru a vedea ce o cauzează, fiind studiate inclusiv produse alimentare.

Potrivit rezultatelor studiilor, există mai mulţi factori care duc la apariţia cancerului, şi toţi oamenii sunt expuşi la ei. Contează foarte mult stilul de viaţă şi alimentaţia, deoarece anumite produse prin consumul lor frecvent, pot duce declanşarea celulelor cancerigene.

Institutul American de Cercetare a Cancerului (AICR), a alcătuit o listă cu cele mai cancerigene produse, pentru a le putea identifica şi evita consumul lor.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

Loading...