În multe dintre alimentele din comerţ se găsesc substanţe chimice, care nu fac niciun bine. De la pesticide şi hormoni de creştere la arome artificiale şi coloranţi, acestea conţin o paletă largă de compuşi chimici, care ne pot îmbolnăvi.
Roşiile din conserve
Garniturile cutiilor de tablă conţin substanţe periculoase, cum este bisfenol-A (BPA) sau estrogeni sintetici, despre care oamenii de ştiinţă spun că duc la infertilitate, diabet, boli de inimă şi obezitate. Interacţiunea dintre tomate şi conservele în care stau duc la pătrunderea acestor substanţe în legume.

Carnea ce provine de la vite hrănite cu porumb
Mulţi agricultori îşi hrănesc vitele cu porumb şi soia pentru a le îngrăşa. Dar, carnea de vită ce provine de la animale hrănite cu porumb are mai puţine substanţe nutritive pentru cei care le consumă.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

Loading...