Ardei umpluţi cu ton

2 ardei umplut cu ton jpg jpeg

Ardeiul gras este o legumă care se remarcă datorită unei concentraţii semnificative de antioxidanţi. Pentru această reţetă, puteţi umple ardeii graşi roşii cu un amestec cu ton în ulei de măsline pentru o masă sănătoasă, bogată în proteine ​​şi omega 3. Iată de ce ai nevoie pentru acest preparat!

Ingrediente

  • ardei gras roşu
  • ton bucăţi în ulei de măsline sau în suc propriu (după preferinţe), (85 g).
  • o ceapă 
  • Sare şi piper după gust.
  • Brânză mozzarella uşoară (50g)

*cantităţile sunt pentru fiecare ardei în parte

Mod de preparare:

Pentru început, spălaţi ardeii şi preîncălziţi cuptorul la 180ºC. Odată cuptorul încins, puneţi ardeiul gras pe o foaie de copt şi lăsaţi-l la copt aproximativ 15-20 de minute.

Între timp, pregăteşte restul ingredientelor. Începeţi prin a toca ceapa în bucăţi mici. Amestecaţi cu tonul şi adăugaţi puţină sare şi piper după gust.

Când ardeiul este gata, lăsaţi-l să se răcească uşor, apoi îndepărtaţi pielea înnegrită. Acum, deschideţi ardeiul în partea de sus, scoateţi seminţele din interior şi umpleţi-l cu amestecul de ton şi ceapă.

La final, presăraţi puţină brânză mozzarella deasupra şi puneţi înapoi la cuptor pentru 2 sau 3 minute.

Poftă bună! 



Recente

paine masline shutterstock 2094964810 jpg
coperta click pofta buna jpg
gadgeturi jpg
shaorma shutterstock 2066565668 jpg
flori de salcâm shutterstock 1444110374 jpg
supa crema sparabghel shutterstock 1452134936 jpg
turta jpg
tort83 jpg
tort8 png
inghetata jpg
prajitura biscuiti crema jpeg
1 3 retete de prajituri rapide si simple jpg jpeg
briose jpg
tort jpg
pachetele primavara shutterstock 375803530 jpg
inghetata shutterstock 72762541 jpg
tort mimosa shutterstock 1041498505 jpg
socată shutterstock 284938835 jpg
doboș tort shutterstock 213934210 jpg
morcovi frunze shutterstock 1986995588 jpg