Budincă cu brânză şi morcov
Una dintre reţetele care te vor cuceri iremediabil este această budincă plină cu brânză şi morcov, un preparat sănătos şi delicios, perfect de servit la cină şi chiar şi la masa de prânz.
Ingrediente pentru budincă cu brânză şi morcov
- 200 g spaghete
- 400 g telemea
- 4 ouă
- 2-3 morcovi
- 100 g unt
- sare şi piper
Mod de preparare budincă cu brânză şi morcov
Pastele se fierb în apă cu sare, iar când sunt gata se lasă să se scurgă bine într-o strecurătoare.
Morcovii se pune şi ei la fiert în apă cu sare, iar mai apoi se dau pe răzătoare, la fel şi telemeaua. Topeşte untul şi adaugă-l peste brânza rasă, pune gălbenuşurile şi morcovul. Separat, bate albuşurile spumă şi încorporează-le în compoziţie. Adaugă peste acest amestec spaghetele fierte şi pune totul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Bagă la cuptor budinca pentru 30 de minute.
Poftă bună!