Chifteluţe de pui cu salată

1366993741 4983chiftelute 20de 20pui 20cu 20salata jpeg

Ingrediente: 500 g carne de pui tocată, 1 ceapă medie, 1 ou, 1 linguriţă boia, ½ legătură de mărar, ½ legătură de pătrunjel, sare, piper, făină

Pentru garnitură: 1 salată verde, 30 g brânzică de vaci

Mod de preparare: Timp de preparare: 35 min Dificultate: mică

Baţi oul şi tai mă runt ceapa şi verdeaţa. Amesteci toate ingredientele cu carnea tocată. Adaugi boia, sare şi piper după gust. Cu mâna umedă, modelezi chifteluţe ovale şi le dai prin făină.

Le pui apoi la prăjit, la foc mic. Uleiul trebuie să le acopere ca să se poată prăji pe ambele părţi. Se servesc cu o garnitură de frunze de salată verde, ornate cu brânzică de vaci.