Dovleac umplut

1365701694 0781dovleac 20umplut jpeg

Ingrediente: 1 dovleac mai mic Hokkaido (cu coaja subţire), 3 felii pâine uscată, 1 bucăţică ghimbir, 3 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, 2 linguri ulei, 1 legătură ceapă verde, 2 ouă, 100 g caşcaval ras, sare, piper

Mod de preparare:Număr porţii: 6 Timp de preparare: 100 min Dificultate: mică

Speli dovleacul, îl tai pe jumătate, scoţi seminţele şi tai fiecare jumătate în 3-4 felii. Aşezi feliile într-o tavă, torni apă cam de două degete, acoperi cu folie de aluminiu şi coci în cuptorul încins circa 25 de minute. Înmoi pâinea în apă caldă. Cureţi ghimbirul de coajă, îl toci mărunt şi pisezi usturoiul curăţat.

Căleşti 2/3 din carne în uleiul încins. Amesteci carnea călită cu cea crudă, adaugi ouăle, ceapa tocată, pâinea stoarsă, usturoiul şi ghimbirul, caşcava lulras, sare şi piper, după gust. Cu această compoziţie, umpli feliile de dovleac, le aşezi pe o tavă unsă cu puţin ulei şi le in troduci în cuptorul încins pentru 30 de minute.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg