Ruladă de curcan

Ingrediente: 2 felii piept de curcan mai mari, 2 ouă fierte, 2 morcovi fierţi, condimente (busuioc, oregano, cimbru, pătrunjel), sare, 2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:Baţi bine o felie de piept de curcan, îl aşezi pe o folie de aluminiu unsă cu ulei de măsline şi aşezi, pe lung, un ou tăiat sferturi. Aşezi şi un morcov fiert, presari sare şi condimente, după gust.
Rulezi pieptul şi îl stângi cu folia de aluminiu, prinzând bine la capete. Procedezi la fel şi cu a doua bucată de piept. Pui la fiert apă într-o oală mare ca să încapă ruladele.
Când dă în clocot, le introduci în apă şi le laşi să fiarbă 25 de minute. Le scoţi, le laşi puţin la răcit, le desfaci din folie şi le tai rondele. Opţional, după ce a fiert, poţi să o scurgi de apă şi să o prăjeşti puţin în ulei.
de la Cerasela Măgura, Piteşti