Rulouri cu şuncă şi caşcaval
Deşi este cea mai importantă masă a zilei, micul dejun poate deveni plictisitor şi adesea omis. Îţi propunem un mod rapid şi inovativ de a transforma nişte ingrediente banale într-un preparat care va fi adorat până şi de cei mici, care ştim cât pot fi de pretenţioşi.
Ingrediente pentru rulouri cu şuncă şi caşcval:
4 ouă mari 60 ml lapte o mână de ceapă verde tocată Sare şi piper după gust o lingură de unt 220 gr brânză cheddar rasă 4 felii de şuncă
Mod de preparare rulouri cu şuncă şi caşcaval:
Amestecă ouăle cu laptele şi ceapa verde într-un castron şi asezonează cu sare şi piper.
Topeşte untul într-o tigaie de mărime medie, la foc mediu.
Pune un polonic din amestecul de ouă în tigaie creând forma unei clătite. Las-o pe foc aproximativ 2 minute. Adaugă jumătate din cantitatea de brânza cheddar rasă şi acoperă tigaia cu un capac până cand aceasta este topită. Pune „clătita” pe o farfurie, adaugă feliile de şuncă deasupra şi ruleaz-o strâns.Repetă această procedură până când termini toate ingredientele şi serveşte.