Şniţel aperitiv

snitele umplute cu ciuperci jpeg

Pentru ocazii speciale sau nu, dacă aveţi musafiri sau sunteţi doar în familie acest şniţel aperitiv poate da startul unui meniu delicios.

<h2 style="font-size: 16px;">Ingrediente pentru şniţel aperitiv </h2>

300 g şuncă

500 g cartofi

100 g brânză topită

1 ou

50 g pesmet

sare

piper

<h2 style="font-size: 16px;">Mod de preparare pentru şniţel aperitiv </h2>

Cureţi cartofii de coajă şi îi pui la fiert în apă cu sare, apoi scurgi apa, zdrobeşti cartofii ca pentru piure, adaugi brânza topită, condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Pui pe fiecare felie de şuncă amestecul de cartofi cu brânză, rulezi şunca cu umplutura în interior, treci fiecare rulou prin ou bătut şi pesmet şi le prăjeşti în ulei încins. Le scoţi pe şerveţele absorbante şi le laşi să se scurgă foarte bine. Le aduci pe un platou garnisit cu frunze de salată, roşii şi ceapă şi serveşti şniţelul aperitiv.