Ţelină cu carne
![1365773658 9192telina 20cu 20carne jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-a/abdba575-3e6a-470f-9848-054c172d7ea0/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D724%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Ingrediente: 2 ţeline potrivite, ½ lămâie, 100 g caşcaval, 300 g carne tocată, 1 ceapă, 80 g unt, 1 ou, 2 linguri ketchup, 1 linguriţă muştar, 1 linguriţă boia dulce, 1 praf chilli, măghiran, sare, piper
Mod de preparare:Număr porţii: 4 Timp de preparare: 90 min Dificultate: medie
Cureţi bucăţile de ţelină şi le fierbi doar cât să se în moaie puţin în apă cu zea mă de lămâie. Le scurgi bine de apă, le tai jumătăţi şi scobeşti interiorul.Căleşti în 30 g de unt ceapa tocată mărunt şi miezul zdrobit scos din ţelină.
Adaugi carnea, oul, ketchupul, muştarul, boiaua, un praf de chili, condimentezi cu sare, piper şi măghiran, după gust. Umpli jumătăţile de ţelină cu amestecul şi le pui în tavă. Pui deasupra 50 g de unt înmuiat, le stropeşti cu puţină apă şi le introduci în cuptorul preîncălzit pen tru 30 de minute. Le scoţi din cuptor, presari deasupra caşcaval ras şi mai laşi 10 minute. Le serveşti cu piure de cartofi şi cu murături.