Celulita este o problemă cu care se confruntă majoritatea femeilor. Pentru a o estompa, este necesar să acţionezi din mai multe direcţii. Combină o alimentaţie sănătoasă şi ehilibrată cu exerciţii care lucrează zona afectată de celulită. Pe lângă acestea, apelează la câteva alternative naturale care în timp o vor combate.

Oţetul de cidru de mere

Datorită proprietăţilor diuretice şi curative, oţetul de cidru de mere combate inflamaţia, reducând semnificativ celulita. În plus, oţetul de cidru de mere elimină toxinele acumulate în organism şi îmbunătăţeşte aspectul pielii.

Ce trebuie să faci: Pune în 250 ml apă fiartă o lingură de oţet de cidru de mere şi amestecă cu o lingură. Apoi, bea băutura cât este caldă, zilnic, pe stomacul gol. Consum-o în fiecare zi timp de o săptămână.

Apă de ananas

Proprietăţile antiinflamatoare şi de curăţare pe care le conţine apa de cocos sunt folosite pentru a stimula eliminarea nodulilor de grăsimi, ei fiind cei care formează celulita. În plus, bromelaina, compuul activ prezent în ananas,  îmbunătăţeşte digestia şi previne depunerea grăsimilor în diferite părţi ale corpului.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Loading...