O idee simplă, dar foarte îndrăzneaţă. Acest apertiv poate fi servit atunci când aveţi musafiri.

Ingredinete:

1/3 cană orez
250 g piep de pui
2/3 ceaşcă mozzarella rasă
3 cepe verzi
¼ ceaşcă frunze de busuioc
3 ouă bătute

Mod de preparare:

Încălziţi cuptorul la 200 g Celsius. Se unge o tavă cu unt şi se pune hârtie de copt.

Gătiţi orezul conform instruncţiunilor de pe ambalaj. După ce orezul s-a fiert se ia un castron mare şi se pun ingredientele: orezul, carnea tăiată cuburi, roşiile tăiate cuburi mici, brânză rasă, ceapa tocată fin, frunzele de busuioc tăiate cât se poate de mic, ouăle bătute, sare şi piper după gust. Se amestecă foarte bine. Cu o lingură se pune acest conţinut în tava pregătită anterior. Se presară brânza rămasă şi se dă la cuptor aproximativ 20 de minute.

Se lasă să se răcească, se taie dreptunghiuri mici, apoi se serveşte.

Sursa: taste.com.au

Loading...