Aşa îndulceşti fără zahăr!

miere jpeg

Eşti în căutarea unor soluţii pentru a renunţa la zahăr, pentru că nu poţi renunţa la nevoia de dulce? O serie de îndulcitori naturali capătă o tot mai mare popularitate. În cele ce urmează, găseşti o selecţie de îndulcitori sănătoşi! Miere

Făcută din nectarul florilor, mierea este un îndulcitor bogat în elemente nutritive. Important este să nu-l adaugi în băuturile fierbinţi sau la preparatele pe care urmează să le pui la copt, pentru că îşi pierde din proprietăţi.

Stevia

Sub formă de lichid, capsule sau pudră, stevia, o plantă dulce, este o altă alegere sănătoasă, mai ales dacă suferi de diabet sau de hipertensiune. Stevia reduce glicemia, reglează nivelul de zahăr din sânge. Mai mult nu conţine calorii şi taie pofta de mâncare, deci e bună şi-n dietele de slăbit. O poţi folosi la copt sau la gătit, pentru că poate fi încălzită până la 200°C. Nu folosi însă mai mult de două tablete pe zi.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

continuarea pe clickpentrufemei.ro