Evită pierderile de alimente şi de bani cu aceste trucuri pe cât de simple, pe atât de eficiente. Gătitul te ajută oricum să pui deoparte, dar urmând aceste sfaturi, vei avea şi mai mult de câştigat.

Foloseşte şi altfel albuşurile

Dacă pentru unele reţete ai nevoie mai mult de gălbenuşuri decât de albuşuri şi acestea din urmă rămân în frigider, nu e nevoie să ajungi să le arunci. Poţi face rapid câteva bezele, adăugându-le doar zahăr pudră sau tos, şi dacă vrei, zahăr vanilat, o mână de fulgi de cocos. La fel de bine le poţi congela în tava pentru cuburi de gheaţă.

Depozitează inteligent

În cuvele din frigider, legumele şi verdeţurile se pot strica din cauza umezelii. Dacă le înveleşti în folie de aluminiu, în câteva foi de hârtie sau în ziare, vor rezista mai mult. De asemenea, ceapa sau usturoiul se păstrează mai bine în pungi de hârtie perforată.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Evaluează articolul