Durerea renală este afecţiunea comună cu care ne putem confrunta în orice moment din viaţa noastră. Această durere de rinichi apare când ceva s-a schimbat în funcţia sa naturală şi este necesar să primească ajutor din exterior. Cele care te ajută să cureţi rinichii sunt băuturile naturale.

Dacă şi tu te confrunţi cu dureri de rinichi, încearcă următoarele remedii:

Ceai de busuioc

Busuiocul este o plantă aromatică folosită în general în sosuri. În afară de faptul că busuiocul este nelipsit din reţetele italieneşti, el are şi multe proprietăţi bune pentru sănătate. Este recomandat în caz de gripă şi febră (când este amestecat cu cardamom). În plus, ameliorează tusea şi durerea de gât.

Poţi consuma busuiocul prin includerea în sucuri sau sub formă de ceai cu puţină miere. Aceste băuturi vor curăţa rinichii de toxine, ele fiind cele care cauzează durerea. Dacă încă nu ai probleme cu rinichii, include-l ocazional în dietă pentru a preveni problemele care pot să apară pe viitor.

Ceai de păpădie

Acest ceai este cunoscut pentru proprietăţile nature diuretice. În plus, acţionează ca un agent de curăţare şi de detoxificare pentru rinichi, în timp ce reduce retenţia de apă. Din aceste motive, ceaiul de păpădie este recomandat persoanelor care suferă de infecţii ale tractului urinar şi durerea de rinichi provocată de pietre.

Mai mult, are un beneficiu suplimentar, ajută la restabilirea echilibrului chimic după ce excesul de minerale a fost eliminat prin urină. Pentru a beneficia de proprietăţile sale, prepară-ţi următoarea băutură.

Ai nevoie de:

-    1 lingură de flori de păpădie (uscate)
-    200 ml apă
-    2 tulpini de ţelină
-    1 legătură de pătrunjel
-    sucul de la o portocale sau grepfrut

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Loading...