Ştiai că granola este din ovăz laminat care este presat, aburit şi apoi copt? La fel ca şi tăiţeii instant, fulgii de ovăz sunt un aliment obligatoriu pentru cei care călătoresc mult, în special pentru excursionişti, amatorii de drumeţii şi alpinişti.

Până în prezent, lumea consuma granola ca o gustare, pentru a-şi stimula energia. Acum, experţii în nutriţie recomandă consumul acesteia, şi ne spun care sunt beneficiile asupra sănătăţii.
Iată care sunt beneficiile consumului de granola:

1. Îi ajută pe cei care suferă de anemie

Milioane de femei din întreaga lume suferă de anemie. Problema este că nu dau importanţă acestui lucru. Sursa de fier din granola reaprovizionează nevoile de fier ale organismului. Granola este benefică pentru compensarea deficienţelor de fier ale corpului nu numai pentru femei, dar, de asemea, şi pentru bărbaţii care suferă de anemie.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

Loading...