Fie că ai invitaţi la masă sau găteşti pentru întreaga familie, reţeta de biluţe din pui umplute cu brânză este pur şi simplu delicioasă şi merită să o încerci.

De ce ai nevoie pentru a pregăti biluţe din pui umplute cu brânză

1 pui la rotisor

55 ml ketchup sau sos picant

piper, după gust

200 g brânză sau caşcaval

½ legătură ceapă verde

120 g făină

3 ouă, bătute

180 g pesmet

ulei vegetal, pentru prăjit

Pentru sos

230 g maioneză

50 g brânză moale

100 ml ketchup sau sos picant

sare, după gust

zeama de la o jumătate de lămaâie

5 g usturoi, mărunţit

Cum pregăteşti biluţele din pui umplute cu brânză

Cureţi carnea de pe puiul la rotisor şi o mărunţeşti în bucăţele, fără piele. O pui într-un bol şi o amesteci cu sosul picant, piperul, brânza şi ceapa verde. Separi amestecul format în biluţe potrivite. În vase diferite aşezi făina, ouăle şi pesmetul, apoi treci fiecare biluţă prin ele, începând cu făina, apoi ouăle şi la final pesmetul.

Găteşti fiecare biluţă de carne într-o tigaie, timp de aproximativ 2 minute, pe fiecare parte. Amesteci toate ingredientele pentru sos şi condimentezi în plus, după gust. Serveşti imediat.

Sursa http://www.foodnetwork.com

Loading...