Biscuiţii cu făină de ovăz nu îngraşă şi sunt dulcele perfect pentru cafeaua ta de dimineaţă sau pentru ceaiul de peste zi. Încearcă această reţetă de biscuiţi fragezi cu miere, o vei adora!

Ingrediente pentru biscuiţi fragezi cu miere

  • 700 g făină de secară
  • 100 g miere
  • 3 ouă + 1 albuş pentru uns
  • scorţişoară măcinată
  • cuişoare măcinate
  • praf de copt

Mod de preparare biscuiţi fragezi cu miere

Amestecă făina şi praful de copt. Separat, încălzeşte uşor mierea şi adaugă peste cele 3 ouă bătute bine. Pune şi o linguriţă rasă de scorţişoară şi una de cuişoare, apoi amestecul de făină. Amestecă bine până când obţii un aluat omogen.

Intinde aluatul în făină şi formează o foaie de aproximativ 5 mm. Decupează biscuiţii cu ajutorul unui pahar 

Foloseşte o tavă în care ai pus în prealabil o hârtie de copt sau făină. Aşează biscuiţii şi unge-i la final cu albuşul de ou. Bagă la cuptor, la foc mediu, şi lasă-i până devin aurii. 

Se servesc la cafea, la ceai sau ca gustare între mese. 

Loading...