Un desert delicios şi uşor de preparat, brioşele cu cremă de ciocolată sunt perfecte atunci când vrei să le faci o surpriză celor dragi.

Ingrediente

100 g unt

60 ml ulei

150 g zahăr

3 ouă

1 linguriţă esenţă de vanilie

250 g făină

2 linguriţe praf de copt

¼ linguriţă sare

100 g Nutella sau altă cremă de ciocolată

Mod de preparare – Brioşe cu cremă de ciocolată

Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Mixezi untul, lăsat câteva minute la temperatura camerei, cu uleiul, zahărul, ouăle şi esenţa de vanilie până la omogenizare. Amesteci restul ingredientelor uscate şi le încorporezi în această compoziţie.

Împarţi amestecul în 8-10 forme dintr-o tavă de brioşe. Adaugi 1 lingură de cremă de ciocolată. Dai la cuptor 10-15 minute sau până când brioşele trec testul scobitorii. Serveşti imediat.

Sursa http://cantstayoutofthekitchen.com

Loading...
Evaluează articolul