Aceste brioşe vor arăta minunat pe un platou de aperitiv, iar oaspeţii vor fi cu siguranţă impresionaţi de gustul lor irezistibil.

De ce ai nevoie pentru brioşe cu griş

400 ml apă

600 ml supă de pui

200 ml lapte

1 linguriţe sare

½ linguriţă piper

400 g griş

400 g brânză tare

50 g unt

3 ouă

ulei

Cum se prepară brioşe cu griş

Dai drumul la cuptor şi ungi cu ulei formele de brioşe. Combini apa cu supa de pui şi laptele, iar când dă în clocot adaugi sarea şi piperul. Dai focul mai mic şi încorporezi grişul în ploaie. Amesteci constant până se îngroaşă, dai deoparte şi pui untul, brânza rasă şi ouăle. Omogenizezi şi pui cu o lingură compoziţia în formele de brioşe. Le dai la cuptor 18-20 de minute sau până ce se rumenesc uşor pe deasupra.

Sursa foto http://www.hollyscheatday.com

Loading...