Fă micul dejun mai atrăgător cu o reţetă simplă de brioşe cu ou şi ceapă verde, care vor dispărea din tavă cât ai bate din palme.

Ingrediente

3 legături ceapă verde, tocată

2 linguri pătrunjel, tocat

spanac tocat, după gust

8 ouă

sare

piper

50 g brânză rasă

350 ml lapte

Mod de preparare brioşe cu ou şi ceapă verde

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Pregăteşti două tăvi speciale de brioşe sau 24 de forme aşezate în două tăvi întinse. Presari in fiecare, în mod egal, ceapa verde, pătrunjelul şi spanacul. Într-un bol, amesteci ouăle cu brânza, sare şi piper, după gust. Încorporezi laptele, până la omogenizare. Transferi într-o cană şi torni compoziţia în fiecare formă. Presari puţină brânză rasă deasupra.

Dai la cuptor, 25-30 de minute. Laşi să se răcească puţin, apoi scoţi brioşele din forme. Serveşti imediat.

Sursa https://www.31daily.com

Loading...
Evaluează articolul