Un desert care nu va rămâne prea mult în farfurie, brioşele din ciocolată te vor cuceri de la prima degustare.

Ingrediente

180 g lapte bătut

100 g ciocolată neagră, bucăţele

2 ouă

150 g zahăr

6 linguri ulei

1 linguriţă esenţă de vanilie

130 g făină + 2 linguri

1 praf de sare

1 linguriţă praf de copt

40 g pudră de cacao

1 lingură fulgi de ciocolată

1 lingură zahăr, pentru servire

Mod de preparare - Brioşe delicioase din ciocolată

Topeşti ciocolata pe baie de aburi. O laşi să se răcească puţin. Baţi ouăle cu zahărul. Adaugi uleiul şi esenţa de vanilie. Separat, amesteci făina, praful de sare, pudra de cacao şi praful de copt. Încorporezi jumătate din ea în amestecul cu ou. Mixezi cu laptele bătut, apoi adaugi restul de făină, amestecând bine toate ingredientele.

Combini cu ciocolata topită. Torni aluatul într-o tavă de brioşe cu 17 forme. Presari deasupra fulgii de ciocolată. Dai la cuptorul încins aproximativ 20 de minute sau până când brioşele trec testul cu scobitoarea. Le serveşti cu zahăr.

Sursa https://www.giverecipe.com

Loading...