Sărbătoare de origine celtică, Halloween-ul este popular în multe ţări. Dacă şi ţie îţi place, încearcă o reţetă de brioşe „Fantomă“, în stilul ei.

Ingrediente

250 g făină
200 g zahăr
50 g pudră de cacao
1 lingură praf de copt
1 praf de sare
2 ouă bătute
230 ml lapte
80 ml ulei
1 plic zahăr vanilat
frişcă, după gust
fulgi de ciocolată sau cereale, pentru decor

Mod de preparare

Într-un bol, amesteci făina, zahărul, pudra de cacao, praful de copt şi sarea. Separat, combini ouăle împreună cu laptele, uleiul şi zahărul vanilat. Încorporezi amestecul lichid în cel cu făină. Torni într-o tavă de brioşe tapetată cu forme de hârtie. Dai la cuptor 25 de minute sau până ce trec testul cu scobitoarea.

Laşi brioşele la răcit, apoi le scoţi din tavă şi le decorezi cu frişcă şi câte 3 fulgi de ciocolată sau cereale rotunde, pentru a crea o mică „fantomă“.

Sursa https://www.eatingonadime.com

Loading...