Ingrediente: 4 chifle, 500 g cireşe, 250 ml lapte, 50 g unt, zeama de la o lămâie, 3 ouă, 1 esenţă de vanilie, 100 g zahăr, 250 g brânză de vaci

Mod de preparare:
Pregatire: 15 min
Coacere: 40 min
Dificultate: mică

Tai chiflele bucăţi mici, le pui într-un castron şi torni laptele fierbinte peste ele. Freci brânza cu zahărul, esenţa de vanilie, ouăle bătute bine şi zeama de lămâie şi mixezi totul cu pâinea înmuiată.

Într-o formă rotundă unsă cu unt şi tapetată cu făină torni jumătate din compoziţia cu brânză, pui jumătate din cireşele cu răţate de sâmburi, restul de brânză şi deasupra cireşe le rămase. Coci în cuptorul preîncălzit circa 40 de minute. O presari cu zahăr pudră.

Loading...