Ingrediente: 4 albuşuri, 6 linguri, zahăr, 100 g unt, 1 esenţă de vanilie, 100 g nucă de cocos, 50 g ciocolată albă, 50 g banane uscate, 50 g stafide, 50 g fistic, 30 g alune nesărate, zahăr pudră cu aromă de vanilie, 1 praf de sare

Mod de preparare:
Număr porţii: 4
Timp de preparare: 50 min
Dificultate: mică

Baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare, adaugi zahărul, esenţa de vanilie şi amesteci energic pe baie de aburi. Când devin lucioase, le dai deoparte, laşi puţin să se răcească şi adaugi untul frecat spumă. Tai ciocolata bucăţele şi o adaugi în albuşuri împreună cu nuca de cocos, bananele rupte bucăţi şi stafidele.

Sfărâmi alunele care au fost prăjite în prealabil, fisticul şi le pui în compoziţia de fursecuri. Formezi bulgăraşi cât compoziţia este călduţă, îi laşi un pic să se răcească şi-i tăvăleşti prin zahăr pudră.

Loading...