Autor de cărţi de bucate şi vedetă TV, Horia găteşte alături de două figuri emblematice ale televiziunii Prima TV: Diana Bart şi Andreea Fried.

La 17 ani de Prima TV, delicioasa emisiune Click! Poftă Bună! are o ofertă de nerefuzat! Sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 11:20, Horia Vîrlan găteşte româneşte! Preparatele cu care vedeta TV vine în bucătăria Dianei Bart sunt pe cât de variate, pe atât de delicioase: ciorbă de scăricică cu lapte şi borş, cotlete mureşene cu găluşte şi tartă cu gem de măceşe.

Nu doar cele trei preparate vor fi vedetele ediţiei de sâmbăta aceasta a emisiunii Click! Poftă Bună!. Împreună cu Diana şi Horia va găti şi Andreea Fried, prezentatoarea Focus, ediţia de la ora 18:00. „Tarta cu gem de măceşe mi-a plăcut mult de tot, tocmai de aceea am ales să o gătesc împreună cu prietenii mei din emisiune. Aveam temele făcute, reţeta se află în cartea „Bucatele noastre. Preparate mai mult sau mai puţin româneşti“, scrisă chiar de Horia Vîrlan, carte pe care o am acasă”, spune Andreea, mândră de felul în care a ieşit preparatul său.

Andreea Fried a mai gătit atât cu Diana Bart, la Click! Poftă Bună!, cât şi cu vedeta emisiunii Cireaşa de pe tort. Şi pentru că sunt prieteni buni, prezentatoarea ştirilor i-a cerut lui Horia Vîrlan câteva ponturi pentru mesele de Crăciun şi Revelion.

Loading...