Carne de vită marinată. Cum să pregăteşti aromatul preparat

carne marinata jpeg

Oricât ai căuta, e foarte posibil să nu găseşti un mod mai simplu şi mai gustos să găteşti bucăţi de carne de vită marinată. Cum să pregăteşti aromatul preparat? Nimic mai simplu! Ai nevoie de puţine ingrediente, iar secretul stă în marinată şi timpul cât stă carnea în ea!

Carne de vită marinată. Cum să pregăteşti aromatul preparat - Ingrediente

1/2 cană sos de soia 1/3 cană ulei 1/4 cană sos Worchestrshire 1 linguriţă usturoi pisat 2 linguri busuioc uscat 1 lingură pătrunjel uscat piper 700 g muşchi de vită, tăiat cubuleţe

Carne de vită marinată. Cum să pregăteşti aromatul preparat - Mod de preparare

Pui toate ingredientele, în afară de bucăţile de carne, într-o pungă mare care se închide ermetic. Amesteci cu o lingură de lemn. Apoi, adaugi în pungă carnea şi sigilezi. Scuturi uşor ca să acoperi bine bucăţile de carne. Bagi punga în frigider pentru a se marina carnea, între 3 şi 24 de ore.

Încingi o tigaie la flacără medie. Scoţi bucăţile de carne din marinată cu o spumieră şi pui în tigaia încinsă. Prepari carnea la temperatura dorită şi cât vrei de pătrunsă.

Serveşti caldă!

sursa: http://life-in-the-lofthouse.com/

Friptură de vită cu morcovi şi mentă

Friptură de vită cu morcovi şi mentă

Coaste de vită înăbuţite în vin şi bere

Coaste de vită înăbuţite în vin şi bere

Tocană de vită cu ardei

Tocană de vită cu ardei

Friptură de vită cu usturoi şi rozmarin

Friptură de vită cu usturoi şi rozmarin