O dietă sănătoasă este esenţială pentru a detoxifica ficatul şi pentru a evita apariţia anumitor afecţiuni. Şi, incluzând anumite alimente în cura de detoxificare, ajuţi nu doar ficatul, ci întregul organism, deoarece, astfel, obţine suplimentar elemente nutritive.

Ficatul este organul de bază al organismului, iar funcţiile pe care el trebuie să le îndeplinească sunt esenţiale pentru sănătate. Pentru ca ficatul să funcţioneze normal, este nevoie de o cură de detoxificare, care implică consumarea anumitor alimente.

Avocado

Pe lângă faptul că este delicios, avocado este recomandat persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice, datorită coţinutului ridicat de glutation, numită şi proteina vieţii.

Aloe vera

Aloe vera nu este bună numai pentru piele, ci este foarte eficientă în activarea enzimelor din ficatul şi producerea de glutation. Acest lucru este posibil datorită conţinutului său ridicat de polizaharide, care pot ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Foloseşte gelul de aloe vera, pe care trebuie să-l extragi chiar tu din plantă.

Citeste mai multe pe clickpentrufemei.ro

Loading...