Pateuri vegetale, mezeluri, chifteluţe, şniţele din soia, dar şi brânzeturi tofu, pe toate le consumăm cu plăcere fie că e post sau nu. Imită gustul cărnii şi al brânzeturilor, dar cât de sănătoasă este, de fapt, soia?
Înainte de a-ţi face noi provizii de preparate din soia, află că este nevoie să ţii cont de unele precauţii.

Soia este o legumă-cameleon care poate înlocui carnea şi lactatele, fiind bogată în proteine, grăsimi sănătoase Omega-3, minerale, vitamine şi fibre.

Gustul plăcut al preparatelor pe bază de soia atrage multe persoane către raioanele destinate produselor vegetale, fie că ţin post sau nu. O altă parte bună despre soia este că are calităţi terapeutice puse pe seama conţinutului de antioxidanţi, care oferă protecţie faţă de unele tipuri de cancer, cum este cel mamar.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

Loading...