Cea mai sănătoasă reţetă: cum faci salată de sfeclă şi ce să pui ca să fie gustoasă

646x404 jpeg

Consumată în oţet, proaspătă sau coaptă, sfecla este un superaliment pentru organism şi compania ideală pentru orice friptură. Cea mai bună salată se face cu sfeclă coaptă în cuptor sau pe grătar.

Reţeta simplă a delicioasei garnituri, care poate fi aşezată lângă orice friptură sofisticată, o are Gela Dumitrache. Învăţătoare în comuna Unirea, gospodina îndrăgostită de gătit pregăteşte bunătăţi de toate felurile. Reţetele preparatelor sale pot fi descoperite pe blogul “cufarulcubucurii.wordpress.com.

2 sfecle medii

2 linguri ulei de măsline

o bucată hrean

sare, piper, oţet, după gust

Află cum se prepară salata de sfeclă cu hrean pe adevarul.ro.

Află cum se prepară salata de sfeclă cu hrean pe adevarul.ro.