Cea mai simplă conservă pentru iarnă. Secretul ardeilor copţi în oţet, o salată delicioasă, după o reţetă din Bărăgan

646x404 jpeg

Gospodinele au intrat în febra frământărilor pentru umplerea cămărilor. Chiar dacă varianta cea mai simplă este depozitarea legumelor în stare neprocesată în congelator, legumele îşi păstrează vitaminele şi sunt la fel de savuroase şi în borcane. O reţetă simplă de ardei copt în oţet este un deliciu iarna.

Gela Dumitrache, o gospodină din comuna Unirea care pregăteşte tot felul de bunătăţi şi le împarte cu prietenii săi virtuali pe blogul său culinar cufarulcubucurii.wordpress.com, ne dezvăluie reţeta acestui preparat simplu. De profesie învăţătoare, Gela Dumitrache, pasionată de arta culinară, inventează tot felul de preparate deosebite.

Ingrediente:

12 kg ardei gras sau kapia 1 l şi jumătate oţet 1-2 linguri sare grunjoasă 2 aspirine o căpăţână mare de usturoi

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro