Dacă ştii reţeta tartei cu mere şi sos caramel, atunci află că se poate prepara şi cu pere dulci şi zemoase. În plus, va căpăta un gust special de la brandy.

De ce ai nevoie pentru tartă cu pere

2 linguri unt

100 g zahăr

1-2 linguri brandy

1 foaie aluat foitaj

Cum se prepară tartă cu pere

Dai drumul la cuptor. Topeşti untul într-o cratiţă, adaugi zahărul şi amesteci până când se topeşte şi capătă o nuanţă arămie. Dai deoparte.

Cureţi perele, le îndepărtezi cotorul şi le feliezi. Le stropeşti apoi cu brandy şi le aşezi peste caramel. Decupezi aluatul decongelat după mărimea cratiţei, o pui peste pere şi dai la cuptor 30 de minute. Laşi apoi să se răcorească, tai cu un cuţit de jur împrejur şi răstorni.

Sursa http://www.thatskinnychickcanbake.com

Loading...