Grăsimea este cel mai mare duşman al sănătăţii tale. Nu doar silueta are de suferit de pe urma ţesutului adipos în exces, ci întreg organismul este afectat.

Dacă şi tu te confrunţi cu un nivel ridicat de ţesut adipos la nivelul organismului tău, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să diferenţiei cele două tipuri existente: şi anume grăsimea subcutanată, care este localizată îmediat sub piele, vizibilă mai ales în zona braţelor, a coapselor şi a abdomenului, car şi grăsimea viscerală acre este cea mai periculoasă din cauza faptul că se depune în jurul organelor din cavitatea abdominală.

Grăsimea viscerală afectează organele vitale

Din păcate primul organ vital care este afectat de grăsimea viscerală este ficatul. Odată cu el este afectată şi comunicarea cu celelalte organe vitale sănătăţii tale.

Imediat cum s-a instalat grăsimea în cavitatea abdominală, organismul va începe să opună rezistenţă în faţa insulinei ceea ce va genera apariţia diabetului, nivelul de colesterol şi tensiunea arterială vor creşte, în felul acesta crescând riscul de boli cardiovasculare.

Citeste mai mult pe clicksanatate.ro

Loading...