Cei mai buni cartofi franţuzeşti. Reţeta secretă a lui Bogdan Roman, sibianul care a făcut senzaţie la Masterchef
Delicioşi atât pe post de garnitură, cât şi ca fel principal în meniurile vegetarienilor, cartofii franţezeşti sunt extrem de uşor de preparat şi au un gust delicios. O reţetă delicioasă de cartofi franţuzeşti a fost publicată de Bogdan Roman, bucătarul sibian care a făcut senzaţie la Masterchef, pe blogul său.
Aveţi nevoie de 2 kilograme de cartofi, 4-5 ouă, 300 de grame de brânză telemea sau orice fel de brânză, 50-100 de grame de unt sau margarină, smântână pentru servit, sare, griş.
Mod de preparare
Cartofii şi ouăle se spală şi se pun la fiert. ”După ce s-au fiert, se curăţă de coajă şi se taie felii. Separat radem brânzeturile şi le amestecăm cu untul.