În zilele în care vrei să mănânci peşte, adică un preparat mai uşor, şi să eviţi mâncărurile din carne de porc, prepară o serie de chifteluţe de peşte.

Cele mai bune chifteluţe de peşte - Ingrediente

1 kg peşte dezosat
2 cepe
1 ardei iute
2 ouă
1 cartof
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
sare
1 ardei gras
piper
ulei, pentru prăjit
1 ceaşcă de pesmet
legume sotate, opţional
piure de cartofi, opţional

Cele mai bune chifteluţe de peşte - Mod de preparare

Cureţi cepele, cartoful, ardeiul gras şi pe cel iute şi le dai prin maşina de tocat, împreună cu verdeaţa. Amesteci cu ouăle, peştele dat de două ori prin maşină sau tocat la blender, sare şi piper. Pui ulei la încins, apoi, cu o lingură, iei din umplutură, formezi biluţe aplatizate, le treci prin pesmet şi le prăjeşti pe ambele părţi, până se rumenesc. Seveşti chifteluţele, dacă vrei, cu legume sotate şi cu piure de cartofi.

Chifteluţe de peşte cu sos de maioneză

Cele mai bune chifteluţe de peşte cu tzatziki

Chifteluţe ungureşti

Loading...