Cele mai gustoase murături asortate: secretul unei reţete de 100 de ani, de ce se fierbe saramura, ce să nu pui în ea

Muraturi jpeg

Cea mai simplă reţetă de murături pregătită de gospodinele din Bărăgan este un deliciu. Gogonele verzi, care se simt bine în acelaşi recipient alături de alte roade ale toamnei, n-au nevoie pentru a-şi amesteca aromele decât de-o saramură simplă cu apă şi sare.

Gela Dumitrache, o gospodină din comuna Unirea, pasionată de arta culinară, umple cămara cu bunătăţi. Toate preparatele pot fi descoperite pe blogul cufarulcubucurii.wordpress.com.

cufarulcubucurii.wordpress.com.

Ingrediente: gogonele verzi şi pârguite castraveţi ardei kapia roşu şi verde ardei iute şi semi-iute conopidă ţelină cu rădăcină şi frunze morcovi sfeclă roşie sare grunjoasă usturoi, un bucheţel de cimbru, mere(dacă aveţi şi gutui, pepenaşi, eu nu am avut decât mere)

Află secretul murăturilor asortate pe adevărul.ro.

Află secretul murăturilor asortate pe adevărul.ro.