Cea mai simplă reţetă de murături pregătită de gospodinele din Bărăgan este un deliciu. Gogonele verzi, care se simt bine în acelaşi recipient alături de alte roade ale toamnei, n-au nevoie pentru a-şi amesteca aromele decât de-o saramură simplă cu apă şi sare.

Gela Dumitrache, o gospodină din comuna Unirea, pasionată de arta culinară, umple cămara cu bunătăţi. Toate preparatele pot fi descoperite pe blogul cufarulcubucurii.wordpress.com.

Ingrediente:
gogonele verzi şi pârguite
castraveţi
ardei kapia roşu şi verde
ardei iute şi semi-iute
conopidă
ţelină cu rădăcină şi frunze
morcovi
sfeclă roşie
sare grunjoasă
usturoi, un bucheţel de cimbru, mere(dacă aveţi şi gutui, pepenaşi, eu nu am avut decât mere)

Află secretul murăturilor asortate pe adevărul.ro.

Loading...