Cu toţii am intrat cel puţin odată într-un restaurant, deci suntem familiarizaţi cu regulile şi imaginea unui asemenea loc. În cele ce urmează, vă vom prezenta câteva restaurante unice prin modul de prezentare şi servire a mâncărurilor.

Vă plac filmele cu ninja? Ei bine, în New York puteţi avea parte de o demonstraţie de aranjare a mesei făcută de o echipă profesionistă de ospătari ninja.

26316

Uitaţi de frica de înălţime şi bucuraţi-vă de o privelişte minunată în timp ce vă savuraţi prânzul. Conceptul de Dinner in the Sky a făcut înconjurul lumii, ajungând inclusiv în ţara noastră.

dinner_in_the_sky_thesuiteworld

Vă plac vieţuitoarele marine? În Maldive vă puteţi bucura atât de frumuseţea peştilor tropicali, cât şi de o masă delicioasă. Restaurantul îşi propune să ofere clienţilor preparate savuroase şi o privelişte absolut unică asupra vieţuitoarelor acvatice.

ithaa-undersea-restaurant

Cum ar fi ca mâncarea dumneavoastră să fie gătită...direct pe un vulcan? Un restaurant din Spania a inventat acest mod cel puţin ciudat de preparare a mâncărurilor, iar clienţii sunt liberi să asiste.

el_diablo

Dacă până acum credeaţi că vampirii există doar în literatură şi filme, trebuie să vizitaţi Cafeneaua Vampirilor din Tokio. Mobilată asemeni unui film de groază cu vampiri, restaurantul vă oferă inclusiv cocktail-uri tematice, perfecte pentru o seară de neuitat.

3111

Loading...