Răsfaţă-te cu un desert simplu de preparat, plin de savoare. Încearcă şi tu reţeta noastră de chec cu cacao şi alune.

Ingrediente

250 g făină

250 g unt

6 ouă

200 g zahăr

2 linguri pudră de cacao

1 lingură praf de copt

60 g alune mărunţite

Mod de preparare – Chec cu cacao şi alune

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Amesteci făina cu praful de copt. Mixezi untul împreună cu zahărul până la omogenizare. Încorporezi treptat ouăle şi făina. Împarţi aluatul în două.

Combini o parte cu alunele şi cealaltă cu pudra de cacao. Aşezi un strat din primul aluat într-o tavă unsă cu puţin unt, continui cu cel de-al doilea şi tot aşa, până se termină ingredientele. Dai la cuptor 40-45 de minute. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa http://www.eatwell101.com

Loading...