O porţie de paste delicioase cu efort minim şi maxim de gust. Combinaţia de usturoi, ciuperci şi parmezan este grozavă şi foarte uşor de preparat. Ia-ţi pastele preferate şi notează-ţi această reţetă.

Ingrediente pentru paste cremoase cu ciuperci şi usturoi:

150 g paste
2 căţei de usturoi
250 g ciuperci
30 g parmezan
2 liguri mari smântână grasă
1 legătură pătrunjel
sare
piper

Mod de preparare paste cremoase cu ciuperci şi usturoi:


Găteşte pastele în apă fiartă cu o linguriţă de sare conform timpului indicat pe pachet, având grijă să păstrezi o ceaşcă din apa în care au fiert pastele, la final.

Între timp, decojeşte şi taie mărunt usturoiul. Pune-l la călit într-o lingură de ulei la foc potrivit, iar după un minut adaugă şi ciupercile. Adaugă sare şi piper şi mai găteşte pentru 10 minute până ciupercile s-au făcut.

Scurge pastele şi pune-le în tigaie peste ciuperci. Răzuieşte parmezanul peste şi adaugă smântâna. Adaugă puţină apă de la paste până se formează un sos cremos.
Presară cu pătrunjel fin tocat şi serveşte cald.

Sursa: https://www.jamieoliver.com/recipes/mushroom-recipes/garlic-mushroom-pasta/

Loading...
Evaluează articolul