Pateuri cu roşii uscate
Aperitivele cu aluat de foitaj sunt uşor de preparat şi pot fi făcute din o varietate de ingrediente. Învaţă cum să prepari cele mai apetisante pateuri cu roşii uscate.
De ce ai nevoie pentru pateuri cu roşii uscate
1 pachet aluat pentru foitaj
150 g brânză de capră
1 gălbenuş
1 legătură ceapă cerde
2 linguri roşii uscate
2 linguri ulei de măsline
sare
piper
Cum se prepară pateurile cu roşii uscate
După ce s-a decongelat aluatul în tai în pătreţele de aproximativ 4-5 cm. Tai ceapa verde bucăţi, după forma aluatului. Încinge 1 lingură de ulei în tigaie şi căleşte ceapa cu un praf de sare până se înmoaie. Ungi aluatul cu amestecul obţinut din gălbenuş şi o lingură de ulei şi mixezi brânza de capră cu sare şi piper după gust. Pui peste fiecare pateu o lingură de brânză, ceapă verde şi roşii uscate tocate. Dai aluatul la cuptor într-o tavă cu hârtie de copt până se rumeneşte uşor.
Sursa foto http://alittlesweetlife.com