Cum să prepari cea mai bună dulceaţă de căpşuni: ingredientele secrete ale unei reţete simple

Dulceata de capsuni in stil clasic jpeg

Dulceaţa de căpşuni reuşeşte să capteze tot parfumul acestor fructe deosebite şi reprezintă o modalitate ideală de păstrare pentru iarnă a fructelor.

Diferenţa dintre dulceaţă şi gem este dată de consistenţă: în dulceaţă fructele sunt relativ întregi (sau bucăţi mari), în vreme ce gemul este o pastă uniform, şi de cantitatea de zahăr folosită, dulceaţa fiind mai dulce. Alături de tanti Maria Popa, o pasionată a bucătăriei, vă prezentăm cea mai simplă reţetă de dulceaţă de căpşuni.

Ingrediente necesare:

1 kilogram de căpşuni

1 kilogram de zahăr

zeama de la o jumătate de lămâie

Citeşte mai mult pe adevarul.ro

Citeşte mai mult pe adevarul.ro



Recente

paine masline shutterstock 2094964810 jpg
coperta click pofta buna jpg
gadgeturi jpg
shaorma shutterstock 2066565668 jpg
flori de salcâm shutterstock 1444110374 jpg
supa crema sparabghel shutterstock 1452134936 jpg
turta jpg
tort83 jpg
tort8 png
inghetata jpg
prajitura biscuiti crema jpeg
1 3 retete de prajituri rapide si simple jpg jpeg
briose jpg
tort jpg
pachetele primavara shutterstock 375803530 jpg
inghetata shutterstock 72762541 jpg
tort mimosa shutterstock 1041498505 jpg
socată shutterstock 284938835 jpg
doboș tort shutterstock 213934210 jpg
morcovi frunze shutterstock 1986995588 jpg