Include aceste băuturi în dietă şi vei slăbi!

limonada cu pepene rosu jpeg

Majoritatea oamenilor vor să slăbească, mai ales cei care se confruntă cu kilogramele în plus. Cu toate acestea, uneori, chiar dacă au urmat o dietă, rezultatul nu este cel aşteptat. Ce se poate face în această situaţie? Acordă atenţie la ceea ce bei.

Băuturile-detox nu sunt un substitut pentru o alimentaţie sănătoasă. Ele trebuie incluse în regimul tău alimentar, deoarece accelerează metabolismul şi scad pofta de mâncare pe parcursul zilei.

Apa

100 de ml de apă stimulează metabolismul până la aproximativ 30% pe parcursul a 90 de minute, potrivit studiului publicat în „Obesity A Research Journal”. Pentru a slăbi, este important să bei cât mai multă apă pe timpul zilei în loc să bei un pahar doar înainte de masă.

Apă cu lămâie (bio)

Ajută în procesul de digestie şi stimulează metabolismul cu mult înainte şi după ce ai terminat de mâncat. Apa cu lămâie combate balonarea, deoarece este diuretică. Mai mult, băutura poate înlocui cu succes orice altă răcoritoare. În plus, are puţine calorii.

Apă de cocos

Un pahar de apă de cocos conţine doar 4 calorii şi are proprietăţi de reducere a colesterolului. Acest lucru se datorează faptului reduce nivelul lipoproteinelor cu densitate scăzută (colesterolul rău) şi al trigliceridelor. Este considerată cea mai bună băutură şi care trebuie inclusă în dietă.

Afla mai multe pe clickpentrufemei.ro

Afla mai multe pe clickpentrufemei.ro