Număr special cu reţete de Sărbători „Click! Poftă bună“

1 coperta jpg jpeg

Sărbătorile se apropie cu paşi repezi şi ştim că abia aştepţi să te aşezi în jurul mesei alături de cei dragi, trebuie doar să faci cumpărăturile, pentru că inspiraţia vine de la numărul din decembrie al revistei „Click! Poftă bună“, un număr special cu reţete de sărbători. Salate delicioase cu peşte, carne sau rodie, fripturi apetisante, reţete de cârnaţi, preparate cu peşte pentru revelion şi multe altele se regăsesc în paginile acestui număr, pe care îl găseşti la punctele de difuzare a presei.

Află cum să pregăteşti cârnaţi italieneşti, creveţi glazuraţi, vită Wellington sau cât de repede poţi face lup-de-mare cu legume şi rucola,pentru masa de Revelion. Deserturi apetisante, de la turtă dulce glazurată la torturi cu ciocolată sau caramel, sunt toate în paginile revistei „Click! Poftă bună“, pe care o găseşti la punctele de difuzare a presei. 

Intrăm şi în bucătăria chefului Toma Ioan Cosmin, bucătarul Cetăţii Alba Iulia, care îţi propune să încerci 2 reţete autentice, ce se mănâncă de Sărbători în Ardeal, iar exemplele pot continua. Află de ce cacaua e considerată darul zeilor şi în ce preparat sărat o poţi folosi.

Cumpără acum „Click! Poftă bună“, pentru a avea cele mai frumoase şi îmbelşugate Sărbători, alături de cei dragi.