Subţiază-ţi talia cu aceste smoothie-uri delicioase

Smoothie cu banane si ghimbir jpeg

Datorită fibrei, care stimulează metabolismul, şi nivelului ridicat de potasiu care elimină apa excesivă din organism, banana este considerată a fi una dintre cele mai potrivite pentru piureurile dietetice.

Contrar credinţei populare, nu ar trebui să fie evitat acest fruct atunci când ţinem o dietă sau când ne luptăm pentru a slăbi. Împreună cu alte produse care topesc grăsimea corporală, cum sunt spanacul şi seminţele de in, bananele au o mare putere de a reduce excesul de grăsime din organism.

În plus, banana este o sursă de zaharuri naturale, cum sunt glucoza, zaharoza şi fructoza, care furnizează organismului mai multă energie. Prin urmare, dacă mănânci o banană în loc de orice gustare, va satisface foamea şi va evita depunerea de grăsime în acelaşi timp. Acest lucru se întâmplă, pentru că bananele conţin fibre care sunt necesare pentru stimularea metabolismului.

Bananele, în combinaţie cu alte alimente care conţin grăsimi naturale sănătoase, cum sunt fructele de pădure, spanacul sau seminţele de in, sunt potrivite pentru băuturile dietetice, care oferă organismului mineralele şi vitaminele de care are nevoie.

Reţete de băuturi pe bază de banane, care subţiază talia: 1. Banane şi seminţe de in:

Ai nevoie de:

- o banană - o portocală - două linguri de seminţe de in

Află ce băuturi îţi subţiază talia pe clickpentrufemei.ro.

Află ce băuturi îţi subţiază talia pe clickpentrufemei.ro.