VIDEO Anca Serea şi Noah, bucătarii cei mai pricepuţi, la Click! Poftă Bună!

Anca serea, Noah & Diana bart jpeg

Pentru că se apropie Ziua Copilului, Diana Bart îi are ca invitaţi, sâmbătă, de la 10:30, la Prima TV, pe cel mai mic „vrăjitor culinar”, dar şi pe mama acestuia.

În vârstă de doar trei ani, Noah, însoţit de mama Anca Serea, a intrat în bucătăria Dianei Bart pentru a găti, ca reprezentant al tuturor copiilor care se sărbătoresc pe 1 Iunie. Prepararea plăcintei cu spanac şi legume a fost o joacă de copii pentru toţi cei trei implicaţi în „procesul de fabricaţie”, iar aceasta se va vedea în ediţia specială a emisiunii Click! Poftă Bună! din acest weekend.

Prezentatoarea ştirilor sportive la Prima TV recunoaşte că nu petrece prea mult timp în bucătărie şi că Adrian Sînă, iubitul ei, este cel care găteşte mai des. „El călătoreşte mult, e şi gurmand, iar acestea două se împletesc perfect. De fiecare dată, după o călătorie, încearcă ceva nou în materie de gătit. M-a surprins plăcut să-l văd pe fiul meu cel mare, David, interesat de bucătărie, mă ajută destul de des”, spune vedeta Prima TV.

Pentru aceeaşi ediţie a emisiunii Click! Poftă Bună!, şi tot pentru copii, a gătit şi chef Andrei Ţandără. Bucătarul rezident a pregătit o pizza cu mozzarella şi ardei gras, precum şi biscuiţi delicioşi cu fructe. Joaca în bucătărie a mers mai departe la Trucul Zilei, unde Diana Bart a „confecţionat” un şoricel dintr-un fruct şi o legumă. Sâmbătă, de la 10:30, la Prima TV vedeţi cât de uşor se poate face şi cât de bine arată micul „accesoriu” pentru aranjarea unei mese pentru copii.