Prăjitură fără coacere, cu mascarpone şi pişcoturi: Un desert cremos, cu pişcoturi de şampanie şi fructe, îi va satisface şi pe cei mai pretenţioşi gurmanzi.

Prăjitură fără coacere, cu mascarpone şi pişcoturi

Un desert cremos, cu pişcoturi de şampanie şi fructe, îi va satisface şi pe cei mai pretenţioşi gurmanzi.

Dificultate medie/Preparare: 1 h 20'/1 tavă

Ingrediente:

200 g brânză cremoasă de vaci

200 g mascarpone

400 g iaurt grecesc

200 g zahăr

10 g gelatină

200 g fructe uscate

200 g pişcoturi

Prăjitură fără coacere, cu mascarpone şi pişcoturi

Mod de preparare:

Mixezi brânza de vaci cu iaurtul şi zahărul. Adaugi mascarpone şi amesteci uşor cu o lingură, apoi torni gelatina, preparată conform indicaţiilor de pe ambalaj. La final, încorporezi fructele uscate tăiate cubuleţe.

Îmbraci interiorul unei tăvi de chec cu folie alimentară. Pe fundul ei aranjezi pişcoturile, apoi torni crema. Înveleşti desertul în folie şi-l dai la frigider 6 ore. Scoţi prăjitura din folie, o aşezi pe un platou şi o feliezi.

FOTO: Profimedia

Loading...